دوشنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۹ - ۱۶:۰۰
۰ نفر

دالان مخفی موجود در منطقه باستان‌شناسی شهر سقاره در مصر پشت دیوار سنگی ۲۶۰۰ ساله و درحالی که چهار تابوت چوبی در آن قرار داشت، کشف شد.

تابوت‌های باستانی مصریان

به گزارش همشهری آنلاین، ایسنا به نقل از انشنت اوریجینز نوشت: باستان‌شناسان در جریان کاوش جدیدی در کارگاه مومیایی که در سال ۲۰۱۸ در شهر «سقاره» کشف شده بود به دالانی مخفی شامل تابوت‌های باستانی دست یافتند. این پروژه که با همکاری باستان‌شناسان آلمانی و مصری صورت گرفته  است، اطلاعات کلیدی و جدیدی را درباره کسب و کارهای مرتبط با تدفین و مرگ در مصر باستان و روش‌های مختلفی که کارکنان این کارگاه برای مومیایی کردن افراد مختلف استفاده می‌کردند ارائه داده است.

به گفته کارشناسان برخی از اجساد کشف شده در این دالان مخفی که در نزدیکی یک مقبره بزرگ قرار داده شده بودند به کاهنان یکی از الهه‌های پر رمز و راز مصر باستان تعلق دارند. این اکتشاف جدید در کارگاه مومیایی متعلق به دودمان بیست و ششم مصر باستان (۶۶۴ تا ۵۲۵ پیش از میلاد) که بقایای ۵۴ نفر و  ۵ تابوت را در خود جای داده، صورت گرفته است.

در جریان این کاوش، صندوقچه‎ای شامل ظروف سفالین کارگران این کارگاه، هزاران مجسمه مخصوص مراسم تدفین مصر باستان و یک ماسک نقره‌ای مخصوص مومیایی که نادر محسوب می‌شود نیز کشف شد. این دالان مخفی، پشت دیوار سنگی ۲۶۰۰ ساله و درحالی که چهار تابوت چوبی در آن قرار داشت، کشف شد.

به گفته کارشناسان از این اکتشاف جدید می‌توان نتیجه گرفت کارکنان این کارگاه گزینه‌های مختلفی با هزینه‌های متفاوت برای مومیایی کردن پیشنهاد می‌دادند. همچنین این احتمال وجود دارد که کارگاه‌های مومیایی کردن زمانی در سراسر مصر وجود داشته‌اند اما به مرور زمان توسط غارتگران از بین رفته‌اند.

کد خبر 508116

برچسب‌ها

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha